Dr. Oetker dient klagende en onbeschofte twitteraar van geniaal antwoord

Dr. Oetker dient klagende en onbeschofte twitteraar van geniaal antwoord

Het Duitse Twitterprofiel van Dr. Oetker, bekend van de diepvriespizza’s, wordt momenteel wereldwijd gelauwerd. Het merk reageerde namelijk enorm gevat op een onbeschofte klagende tweet. 

De chocoladepizza van Dr. Oetker, you love it or you hate it. Sommigen zijn gigantische fan van de zoete dessertpizza, anderen vinden het niet te eten. De Duitse twitteraar @swaglordpredu hoort duidelijk bij die tweede groep. Hij tweette z’n ongezouten mening over de pizza. “Hey Dr. Oetker, jullie chocoladepizza smaakt naar hoerenzoon.” Maar hij had waarschijnlijk niet gerekend op een gevat antwoord van de pizzafabrikant.

Karma is a b*tch

De Duitse tak van Dr. Oetker nam het op Twitter op voor z’n chocoladepizza. “Ben je te gulzig geweest en heb je in je eigen vinger gebeten?”, klonk hun gevatte antwoord.

Waarmee ze de bal dus meesterlijk terugkaatsten. De tweet wordt overal op hilariteit ontvangen, maar niet iedereen kan ermee lachen.

@swaglordpredu heeft zijn profiel naar aanleiding van de aandacht privé gemaakt. Het enige wat er nog te lezen valt, is zijn bio. Daar staat: “Dr. Oetker, wil je aub die tweet verwijderen? Het was gewoon een mopje.”

Storm aan ‘klachten’

Maar voorlopig prijkt de tweet nog steeds op het Twitterprofiel van Dr. Oetker Duitsland. Daar kreeg die al meer dan 1.000 retweets en meer dan 5.500 likes.

En de gevatheid van de Duitse Dr. Oetker is ook andere twitteraars niet ontgaan. Het account krijgt nu een storm aan ‘klachten’, die ze op grappige wijze en vaak met gifjes van antwoord dienen.

Zo zei een andere twitteraar: “Mijn pizza is gesmolten in de oven. Wat moet ik nu doen?” Het antwoord: “Dat schreeuwt om een vendetta! Verbrand de oven!”

Beste social media manager van het jaar? Die van Dr. Oetker Duitsland!

Gesponsorde artikelen