Draadloze AirPods van Apple zijn dan toch niet zo draadloos

Draadloze AirPods van Apple zijn dan toch niet zo draadloos

Apple heeft vorige week woensdag z’n nieuwe iPhone 7 voorgesteld, en de smartphone is voor het eerst zonder traditionele ‘jack-aansluiting.’ Voortaan zullen draadloze AirPods onze oren voorzien van geluidsgolven. Maar die nieuwe oortjes zijn niet bij iedereen even positief onthaald. Je kan ze namelijk snel kwijtspelen. Daarom bieden producenten binnenkort touwtjes aan die beide AirPods met elkaar verbinden zodat je ze niet kan verliezen. No joke.

De Spigen AirPods Strap voor 10 dollar of de AirPod Safety Strap voor 19,95 dollar? Vanaf oktober kan je kiezen uit deze touwtjes van zo’n 56 centimeter om je AirPods met elkaar te verbinden.

Want die draadloze oortjes zien er dan wel strak uit, je speelt ze ook snel kwijt. Op de trein, als je gaat lopen of als er iets per ongeluk je oor raakt. Het is dus geen overbodige luxe om je oortjes met touwtjes te verbinden. Ook al omdat de AirPods van Apple maar liefst 180 euro kosten.

Naast die touwtjes is er natuurlijk ook een ander product dat veel minder geld kan kosten en waarvan de houdbaarheidsdatum wellicht langer is dan die van (draadloze) oortjes: de goede oude koptelefoon.

Gesponsorde artikelen