Draaien op Tomorrowland? Dat kan: zo win je de dj-wedstrijd

Draaien op Tomorrowland? Dat kan: zo win je de dj-wedstrijd

Dj’s met ambitie, opgelet! Jullie hebben de kans om op Tomorrowland op te treden en een remix van de nieuwe track van Fedde le Grand te produceren. Dit moet je doen om je kandidaat te stellen voor deze nieuwe wedstrijd.

Onder de naam The Sound of Tomorrow gaat Tomorrowland in samenwerking met Pepsi MAX op zoek naar nieuw dj-talent.

Platenspinners uit heel Europa mogen zich kandidaat stellen voor deze internationale wedstrijd. De wereldberoemde Nederlandse dj en producer Fedde le Grand gaat de beste tien kandidaten een exclusieve masterclass geven om hun mixen te optimaliseren. Fedde le Grand gaat ook een exclusieve soundtrack lanceren voor de campagne om deelnemers uit te dagen. Je kan je eigen geremixte versie doorsturen. De winnaar van de competitie mag de track zelfs uitbrengen. Iets voor jou? Zo gaat de wedstrijd in zijn werk.

(Dit zijn de 25 beste Europese festivals van 2019.)

Vier fasen

De zoektocht bestaat uit vier fasen.

  1. In de eerste fase kan je je track inzenden via thesoundoftomorrow.com. Deadline: 20 april 2019.
  2. In de tweede fase krijgen de tien finalisten een tweedaagse masterclass van Fedde le Grand op Ibiza.
  3. Daarop volgt een openbare stemmingsronde. Mensen die stemmen, maken trouwens kans op tickets voor Tomorrowland.
  4. De zoektocht zal eindigen op Tomorrowland, waar de drie finalisten hun set op het podium spelen voordat er één wordt gekroond tot ultieme winnaar in de grote finale. De persoonlijke remix van de winnaar van The Sound of Tomorrow wordt uitgebracht door Darklight Recordings, het platenlabel van Fedde le Grand.

“Enorme groei”

Ook le Grand zelf is duidelijk enthousiast over The Sound of Tomorrow: “Ik heb mijn hele leven lang in muziek geïnvesteerd en heb veel veranderingen in de EDM-industrie gezien. Van één ding ben ik zeker: niemand van ons had de enorme groei in populariteit van het genre kunnen voorzien, waardoor er zoveel mogelijkheden zijn ontstaan. Toen ik Darklight Recordings oprichtte, wilde ik niet alleen een platform bieden voor mijn eigen releases, maar ook voor ambitieuze artiesten om hun sound naar buiten te brengen. Het is een eer door Tomorrowland en Pepsi MAX gevraagd te worden om me aan te sluiten bij hun initiatieven om deze voortdurende evolutie te ondersteunen en The Sound of Tomorrow daadwerkelijk te vinden. Ik ben erg enthousiast om te horen wat de deelnemers te bieden hebben!”

Dat de besten mogen winnen!

Hier zijn 10 opkomende Belgische dj’s om je beentjes los te gooien.

Gesponsorde artikelen