Draco en Scorpius Malfoy zien er keigoed uit in de nieuwe foto’s van Harry Potter and the Cursed Child

Het zijn hoogdagen voor Harry Potter-fans! Gisteren en eergisteren kregen we de eerste foto’s van Harry, Ron en Hermelien in het toneelstuk Harry Potter and the Cursed Child. Vandaag is het de beurt aan iedereen zijn favoriete vijand: Draco Malfoy en z’n zoontje Scorpius. De volwassen Malfoy ziet er even gemeen uit als de zeventienjarig versie, maar zoontje Scorpius is ook minstens even knap als vaderlief. Het is officieel: wij kunnen niet meer wachten.

De fans hadden er al op gehoopt: de eerste foto’s van Draco Malfoy in het nieuwe Harry Potter-toneelstuk Harry Potter and The Cursed Child zijn er. Pestkop Malfoy was altijd al een publieksfavoriet en nu heeft hij ook een zoontje om de toeschouwers mee te wow-en. De oudere Malfoy (Alex Price) ziet er serieuzer, maar nog steeds knap uit. Het is dan ook aan zoontje Scorpius (Anthony Boyle) om de rol van hartenbreker over te nemen.

J.K. Rowling zei al op haar officiële website Pottermore we dat ze het gevoel heeft “dat Scorpius een grote hit gaat zijn bij de dames. Scorpius gaat er zeker niet voor zorgen dat meisjes de Malfoys nu plots onsympathiek gaan vinden.”

“Het is echt nu”

Om Scorpius een echte Malfoy te laten worden, moest Anthony Boyle natuurlijk zijn haar spierwit laten verven. “Ik hou van Draco en Scorpius, ze lijken ook zo op elkaar”, zegt de acteur. “Dus toen ik mijn blonde haar zag, dacht ik direct, ok, nu ben ik Scorpius. Het is echt nu. Dat was een groot moment.”’

Net zoals Rose en Albus, de kinderen van Harry, Ron en Hermelien, zal Scorpius het Hogwarts-uniform dragen, al voor hij gesorteerd wordt door de sorteerhoed. De jonge Malfoys kleren zijn trouwens een klein beetje strakker dan comfortabel is. “Zo ziet hij er ook heel ingehouden en geremd uit.” Dat beloofd voor Scorpius zijn avonturen op Zweinstein.

Introducing … de familie Malfoy.

Draco Malfoy ziet er ouder, gemener maar ook nog verdacht knap uit.

En Scorpius Malfoy ziet er dan weer heel erg uit als Tom Felton, die oorspronkelijk Draco Malfoy speelde. LIEFDE <3

Wat denken jullie van de Malfoys?

Meer
Lees meer...