Dragqueen Trixie Mattel komt naar Gent

Goed nieuws voor fans van RuPaul’s Drag Race, want dragqueen Trixie Mattel komt naar ons land. Ze zal een dj-set spelen tijdens FETCH in de Oude Vismijn in Gent op woensdag 2 augustus 2023. Tickets gaan op maandag 3 juli in voorverkoop.

Trixie Mattel komt op woensdag 2 augustus 2023 een dj-set spelen in Gent. De populaire dragqueen zal dat doen op een komende editie van FETCH. Dat zijn de Gentse feestjes waar “de LGBTQ+-gemeenschap gevierd wordt en waar je helemaal jezelf kan zijn”.

Trixie Mattel

De wereld maakte in 2015 kennis met de dragqueen Trixie Mattel in het zevende seizoen van RuPaul’s Drag Race. Ze werd toen aanvankelijk geëlimineerd in de vierde aflevering, maar kon in de achtste aflevering terugkeren nadat ze de siamese tweelingen-opdracht won met Pearl Liaison. Uiteindelijk moest ze in de tiende aflevering definitief naar huis.

Maar Trixie Mattel kreeg een tweede kans. In 2018 was ze te zien in het derde seizoen van RuPaul’s Drag Race: All Stars. Daar ging ze uiteindelijk met de overwinning aan de haal en verdiende ze haar plekje in de “Drag Race Hall of Fame”. Sinds die overwinning was Trixie al in verschillende andere series te zien, vaak samen met collega-dragqueen Katya Zamolodchikova.

FETCH invites Trixie

En nu komt Trixie Mattel dus naar ons land. Ze zal een dj-set spelen tijdens een volgende editie van FETCH. Het feestje gaat door in de Oude Vismijn in Gent op woensdag 2 augustus 2023.

Vanaf vandaag, maandag 3 juli 2023, kan je tickets kopen via de website van House of Lux. De tickets kosten 18 euro in de eerste golf, 21 euro in de tweede golf en 24 euro in de derde golf. Er zijn ook VIP-tickets beschikbaar voor 85 euro. Voor die prijs krijg je ook een meet & greet met Trixie Mattel.

Meer
Lees meer...