Drake heeft zijn eigen Monopoly-spel, met zijn gezicht op elk geldbriefje

Drake heeft zijn eigen Monopoly-spel, met zijn gezicht op elk geldbriefje

Je weet dat je het gemaakt hebt … als je een eigen versie van het gezelschapsspel Monopoly hebt. Drake kan dat sinds deze week zeggen. Het hele spel is aan de artiest aangepast, en Drake pronkt zelfs met zijn gezicht op de geldbriefjes.

Drake was deze week te gast in de Scotiabank Arena in Toronto, en daar heeft hij een heel bijzonder cadeau gekregen. Ze geven er graag een klein aandenken aan de artiesten die er komen optreden. En deze keer mocht het bijzonder zijn, want Toronto is de geboortestad van Drake.

North Side Edition

Origineel is het cadeau zeker, want ze hebben een Monopoly-spel laten maken waarbij Drake zelf het thema is. Ze doopten het spel de North Side Edition. Het idee haalden ze uit een interview van Drake met TMZ in 2015. De journalist heeft hem toen gevraagd of hij al eens Monopoly heeft gespeeld en gewonnen. Drake antwoordde dat hij overal op het bord te vinden is.

Toen bedoelde hij natuurlijk dat hij zowat overal op het speelbord straten en hotels had, maar nu mag hij dat letterlijk nemen. Zijn gezicht staat echt overal op het Monopoly-spel. De plaatsen op het bord zijn allemaal locaties waar Drake graag komt, zoals het restaurant Sotto Sotto in Toronto en Kennedy Station, waar hij bepaalde nummers gemaakt heeft. Eigenlijk zouden we deze editie wel eens willen spelen, maar dan zullen we het Drake moeten vragen, want het spel wordt niet uitgebracht.

Gesponsorde artikelen