Drew Barrymore speelt de hoofdrol in nieuwe reeks van Netflix

Drew Barrymore speelt de hoofdrol in nieuwe reeks van Netflix

Wie het tempo van Netflix nog kan volgen mag nu de handen in de lucht steken! Voor het eerst zullen we alvast niet zonder series vallen, maar Netflix blijft er ook voor zorgen dat er steeds dingen zijn waar we naar kunnen uitkijken. Hun laatste nieuwtje: Drew Barrymore zal de hoofdrol spelen in hun nieuwe Original Santa Clarita Diet.

Toen ze zes was stal Drew Barrymore de harten van de wereld door haar rol in E.T. van Steven Spielberg en anno 2016 is ze er nog altijd maar 41.

De filmster heeft al wel eens een stemmetje ingesproken voor The Simpsons of voor Family Guy en heeft dit jaar een gastrolletje gespeeld in de reeks Odd Mom Out, maar afgezien daarvan zal Santa Clarita Diet haar eerste rol voor televisie worden en dus wordt Barrymore de meest recente in een lange rij van filmsterren die het witte doek (voor even) verlaten.

Santa Clarita Diet

Barrymore zal in de reeks bijgestaan worden door Timothy Olyphant (hij heet echt zo!) die op ons vooral indruk heeft gemaakt in zijn rol van Seth Bollock in de drie seizoenen van Deadwood.

Net zoals wel vaker het geval is bij Netflix hangt er nog een waas van mysterie rond de precieze plot van Santa Clarita Diet. Wel bekend is dat het over een koppel gaat – Joel en Sheila – die een afgezonderd leven leiden in de voorstad van Los Angeles, samen met hun tienerdochter Abby. En dan ondergaat Sheila een – wat ze bij Netflix noemen – “dramatische verandering in haar leven die de levens van haar gezinsleden dreigt te verwoesten.”

Hoewel deze plot nogal zwaar klinkt wordt de titel overal aangekondigd als een komische reeks. Op 3 februari van het nieuwe jaar weten we meer!

Gesponsorde artikelen