Drie leden Stray Kids betrokken bij auto-ongeval, aankomende plannen gewijzigd

Lee Know, Hyunjin en Seungmin van de K-popgroep Stray Kids zijn betrokken geweest bij een licht auto-ongeval. Daardoor zullen de drie leden de komende tijd niet kunnen deelnemen aan geplande evenementen en optredens. Het optreden van Stray Kids op het Global Citizen Festival zal nu een optreden van de subunit 3RACHA worden.

JYP Entertainment heeft in een statement laten weten dat Lee Know, Hyunjin en Seungmin van Stray Kids op woensdag 20 september betrokken waren bij een auto-ongeluk. Het agentschap laat weten dat niemand van de leden of de staff zwaargewond raakte, maar dat ze wel spierpijn en blauwe plekken opliepen. Daardoor zullen ze niet kunnen deelnemen aan de geplande activiteiten.

Gewijzigde plannen

Lee Know, Hyunjin en Seungmin kregen het advies om te rusten, waardoor ze niet kunnen deelnemen aan verschillende geplande evenementen. Zo zullen Lee Know en Hyunjin niet langer naar Milaan reizen voor Milan Fashion Week en zal de Youtube-livestream om Seungmins verjaardag op vrijdag 22 september te vieren niet doorgaan.

Stray Kids stond ook op de affiche voor het Global Citizen Festival in New York. Daar zou de volledige groep optreden op zaterdag 23 september. Doordat Lee Know, Hyunjin en Seungmin niet zullen kunnen reizen, zal het nu gaan om een optreden van de subunit 3RACHA, bestaande uit Bang Chan, Changbin en Han.

Het statement van JYP Entertainment besluit met de boodschap dat de gezondheid van hun artiesten altijd de hoogste prioriteit heeft en dat ze er alles aan zullen doen om het herstel van de drie leden te bevorderen.

Lees het volledige statement hier:

Meer
Lees meer...