Drie professionele worstelaars nemen het op tegen leeuwenwelp in wedstrijd touwtrekken en dit is de winnaar

Drie professionele worstelaars nemen het op tegen leeuwenwelp in wedstrijd touwtrekken en dit is de winnaar

Drie professionele worstelaars hebben het in een wedstrijd touwtrekken opgenomen tegen een leeuwenwelp van amper 2,5 jaar. Het dier deed amper moeite en de mannen zwoegden alsof hun leven ervan afhing, maar het resultaat is best vernederend voor ons als mensheid.

In de Amerikaanse dierentuin hebben de verzorgers een originele challenge bedacht: bezoekers mogen het opnemen tegen een leeuwenwelp in een wedstrijdje touwtrekken. De video verscheen voor het eerst op de Facebookpagina van de dierentuin.

Welpje van amper 2,5 jaar

“Hoeveel professionele worstelaars heb je nodig om een potje touwtrekken te winnen tegen een 2,5 jaar jonge leeuwenwelp? Blijkbaar meer dan drie”, luidde het bijschrift. De video werd al meer dan 100.000 keer bekeken.

De drie mannen zijn professionele worstelaars en zijn supergespierd. Ze halen de bodem uit de kan om de leeuwenwelp te verslaan, maar tevergeefs. Het dier gaf geen krimp en de beren van venten zagen zich genoodzaakt om het op te geven. “Hij beweegt niet”, zei één van hen.

Hoewel het filmpje viraal gaat, zien we hier niet écht een biologisch wonder. De leeuw is één van de krachtigste dieren op de planeet. Zo kan hij een paard de kop inslaan met één enkele slag van zijn poot. Een volwassen leeuw kan zelfs een paard of os voortslepen. Bovendien zijn zijn beenderen enorm hard en sterk en zijn spieren zeer dik en vast, vandaar zijn talent op het vlak van touwtrekken. In tegenstellingen tot andere dieren, is vlees het kleinste gedeelte va het lichaam bij een leeuw, terwijl het grootste gedeelte uit beenderen en pezen bestaat.

Het filmpje:

Gesponsorde artikelen