Drone vliegt toevallig over bruidspaar en schiet deze unieke huwelijksfoto

Drone vliegt toevallig over bruidspaar en schiet deze unieke huwelijksfoto

Met drones kan je prachtige beelden schieten, bewust maar soms ook toevallig. Dat ondervond filmregisseur Brandon Li toen hij de zonsondergang boven Hong Kong filmde. Wanneer hij z’n drone terug naar de basis vloog kon hij toevallig een pas getrouwd bruidspaar fotograferen op felgroen gras, midden in de grijze stad. Li is nu op zoek naar het nog onbekende koppel.

De foto kwam er omdat de batterijen van z’n drone leeg raakte. Op de weg terug richtte Li de camera naar beneden om op het gemak nog wat mooie beelden te maken. “Ik zag niets boeiend tot ik plots een felgroen stuk gras zag met daarop een pasgetrouwd koppel”, zei hij aan de Britse omroep BBC. Omdat het contrast met de grijze gebouwen zo groot was besloot hij de foto wat bij te werken. Want oorspronkelijk stond er ook een fotograaf op de foto.

Li wil nu het koppel terugvinden om deze unieke foto mee te delen, tot nu toe zonder resultaat. In ieder geval ziet hij de foto als een mooie beeldspraak voor het leven in Hong Kong. “Gewoonlijk zie je die heel koude foto’s van Hong Kong, dat er grijs en druk uitziet, en dit is een moment waar twee mensen iets heel goeds en vreugdevol doen. Het is alsof je je eigen oase van vreugde maakt in de stad.”

Gesponsorde artikelen