Droom je van een carrière als journalist? Kom bij newsmonkey ervaring opdoen tijdens een toffe stage!

Droom je van een carrière als journalist? Kom bij newsmonkey ervaring opdoen tijdens een toffe stage!

Droom je van een job in de media en wil je graag extra ervaring opdoen? Wij zijn bij newsmonkey altijd op zoek naar gemotiveerde mensen die een periode willen komen meedraaien.

Wie we zoeken

Enthousiaste studenten die minstens zes weken willen meedraaien op een jonge, gemotiveerde redactie. Goed weg zijn met sociale media (Facebook, Twitter, etc.) is een must. Bij voorkeur zit/zat je in een studierichting die je enigszins heeft voorbereid op een job in de media.

Wat je moet doen

Newsmonkey is een nieuwssite voor jongeren tussen 18 en 34 jaar. We brengen nieuws op maat van onze doelgroep en daarbij staan de sociale media centraal. Jij gaat als redacteur actief op zoek naar nieuws en maakt er een leuk artikel van.

Wat wij je bieden

Geen geld, helaas! Maar je krijgt een onvergetelijke ervaring van ons en dat is onbetaalbaar. We leren je artikels schrijven op maat van de sociale media en hoe je een zo groot mogelijk publiek kunt bereiken. We geven je voldoende feedback, zodat je van deze stage zeker genoeg kunt opsteken om je skills te verbeteren.

Hoe solliciteer je?

Stuur een mailtje naar stien.pardon@newsmonkey.be en dan nemen wij asap contact met je op.

Hopelijk tot gauw!

Het newsmonkey-team

Gesponsorde artikelen