Droomjob alert: Nutella zoekt proefpersonen!

Droomjob alert: Nutella zoekt proefpersonen!

Chocoladeliefhebbers, opgelet! Ferrero, het bedrijf dat Nutella maakt, is op zoek naar jou. Het bedrijf heeft zestig proefpersonen nodig die (letterlijk) moeten proeven om de producten van Ferrero te verbeteren. En het beste van al: je moet eens geen echte kenner zijn! Waar moeten we ons inschrijven?

Je moet dus absoluut geen chocoladekenner zijn om de job te krijgen, maar er hangen wel twee (zalige) voorwaarden aan de vacature. Je moet van chocolade met hazelnoten houden en je zou naar Alba, in Noord-Italië waar het hoofdkwartier van Ferrero is gevestigd, moeten reizen. Alsof we geen professionele chocoladeproever willen worden en niet naar het buitenland willen reizen?

Uiteraard moet je rekening houden met je allergieën en zou je ook wel moeten kunnen werken op een computer. Het is geen job om rijk mee te worden, want je werkt maar vier uur per week, verdeeld over twee dagen. De ideale job om te werken en reizen, denken we dan?

Beginnen in september

Na een selectie krijgen 60 personen de job. De kandidaten beginnen op 30 september aan het lekkerste avontuur van hun leven. Na een cursus van drie maanden word je stiekem toch een chocoladekenner. Je leert je zintuigen verfijnen en leer je de juiste terminologie.

Klinkt ons als muziek in de oren! Wie interesse heeft in deze heerlijke uitdaging, kan hier solliciteren.

Tijd om Italië te ontdekken! Uhm … we bedoelen, te werken …

Gesponsorde artikelen