Droomjob! Je kan letterlijk Harry Potter spelen én ervoor betaald worden: ‘Cursed Child’ zoekt acteurs

Droomjob! Je kan letterlijk Harry Potter spelen én ervoor betaald worden: ‘Cursed Child’ zoekt acteurs

Potterheads, opgelet: ’t is serieus nu. Want wie geen genoegen neemt met workshops, magische pubs en geekbars of merchandise spitst nu best de oren. ‘Harry Potter and the Cursed Child’ komt naar Broadway en jij kan er deel van uitmaken. ’t Is te zeggen: er is een open casting call.

Of je nu voor of tegen het concept van Harry Potter and the Cursed Child bent, dat laten we in het midden. Niet iedereen is te vinden voor de sequel op de epische saga, maar wat wel vaststaat is dat het stuk een daverend succes is. Daarom verhuist de hele Britse productie nu naar Broadway en de acteurs verhuizen niet mee.

Acteurs voor Cursed Child

Dat wil zeggen dat er nieuwe acteurs gezocht worden om gestalte te geven aan een oudere Ron, Hermione en Harry, maar ook aan diens zonen en dochters. Met andere woorden: of je nu een jongere Harry Potter-fan bent of een oudere, je komt sowieso aan je trekken. Want de casting directors zijn letterlijk op zoek naar iedereen in het toneelstuk.

Als dat niet lukt, kan je ook tovenaar worden in The Wizarding World of Harry Potter.

Dat wil zeggen dat kinderen zo jong als tien jaar oud aan de bak kunnen komen. Maar ook als je veertig bent, moet je je Harry Potter-dromen nog niet opbergen: de Hogwarts Express kan ook voor jou nog arriveren en je naar Broadway voeren. Oké, toegegeven, je moet wel aan een aantal criteria voldoen, maar niets dat een snuifje magie niet kan oplossen, toch?

19 mysteries uit Harry Potter die nog altijd niet opgelost zijn.

New York, New York

Concreet: wie echt wil spelen in de grootste Harry Potter-live productie, genoeg Engels spreekt en enig acteer-, zang-, en danstalent heeft, die mag zich hier aanmelden. Je moet er wel voor naar New York verhuizen, maar je verdient ook wel dik 2.000 euro per week. Daar spring je zelfs in New York wel een eindje mee. En anders kan je natuurlijk ook gewoon naar de Amerikaanse tovenaarsbank. Toch?

En anders binge je gewoon Harry Potter op Netflix.

Gesponsorde artikelen