Droomjob: reis de wereld af op skilatten en krijg er een indrukwekkend loon voor

Droomjob: reis de wereld af op skilatten en krijg er een indrukwekkend loon voor

Nu alweer klaar met je nine to five en zin in een avontuurlijke winter? Wij hebben een job voor je gevonden waarbij je vooral véél van sneeuw moet houden, een beetje moet kunnen skiën en graag moet reizen. Klinkt dat als jouw profiel?

Deze droomjob zou wel eens de meest epische ter wereld kunnen zijn: niet gaan eilandhoppen, maar mountainhoppen: met Ski.com en Epic Pass ga je namelijk op de spectaculairste skivakantie ter wereld. Twee maanden lang gaan skiën of snowboarden … en je wordt nog betaald ook!

Twee maanden

Hoe zien die twee maanden eruit? Je reist naar zeven van de beste ski-landen ter wereld: de Verenigde Staten, Canada, Italië, Zwitserland, Oostenrijk, Frankrijk en Japan en dat doe je met United Airlines. Je stapt op het vliegtuig in januari, in februari ben je alweer terug.

Uiteraard moet je op die locaties de skilatten of het snowboard aanbinden, maar dat is niet het enige belangrijke. Je moet ook goed weten wanneer de après-ski begint en hoe je dat ook weer aanpakt. Bij voorkeur weet je ook nog eens hoe je dat helemaal perfect in beeld brengt en hoe je dat op allerlei kanalen gooit. Daar krijg je deftig GoPro-materiaal voor, geen zorgen. Ook je ski-uitrusting wordt trouwens voorzien.

Après-ski

De ideale kandidaat “heeft serieuze reisgoesting en wil naar de meest indrukwekkende bergbestemmingen. Ze willen skiën of snowboarden, maar weten wanneer het tijd is voor een feestje.” Ze moeten in staat zijn om op het gemak te chillen met de lokale bevolking en “veel zin hebben in avontuur.” Je gaat ook niet bepaald naar jeugdherbergen, maar naar de chiqueste resorts. Fernie in Canada; Vail, Park City and Breckenridge in de VS, Courchevel in Frankrijk and Hakuba Valley in Japan: als ze op je bucket list staan, is dit de job voor jou.

Oh, en je krijgt er nog een coole 8.600 euro voor betaald. Ja, echt.

Solliciteren kan hier tot 15 oktober.

Gesponsorde artikelen