Droomjob: waaghals gezocht die alle achtbanen in ons land wil uittesten

Droomjob: waaghals gezocht die alle achtbanen in ons land wil uittesten

Op een dag vind je de job van je leven. En die dag is aangebroken. Kortingwebsite Uitmetkorting.be is op zoek naar een achtbaantester voor alle Belgische pretparken. De vereisten? Stalen zenuwen, een sterke maag en niet vies van een adrenalinerush.

Wilde je altijd al alle achtbanen van België uittesten? Dan is dit je kans! Kortingwebsite uitmetkorting.be heeft een vacature online gezet voor achtbaantester. De Nederlandse versie van de website deed dit al vijf jaar, maar vanaf deze zomer sturen ze voor het eerst een Belgische tester op pad. Het doel is om hun bezoekers beter advies te kunnen geven over de Belgische achtbanen aan de hand van een score op thrill, misselijkheid en comfort. De tester zal samen met een ‘partner in crime’ zes pretparken gratis bezoeken waaronder Bobbejaanland en Plopsaland De Panne.

Vereisten: stalen zenuwen en een vaste hand

De vereisten zijn niet hoog. Je mag niet bang zijn, moet stalen zenuwen hebben en een sterke maag. Maar daarbovenop moet je ook een eigen videocamera hebben. Daarmee moet je de rit op de achtbaan filmen. Na de rit moet je die beelden nakijken en de achtbaan beoordelen op verschillende criteria. Heb je alle achtbanen getest? Dan mag je nog de hele dag gratis in het park rondlopen want je loon bestaat uit twee gratis toegangskaartjes. Je leest het goed, het gaat om vrijwilligerswerk en zal er niet voor betaald krijgen.

Solliciteren doe je voor 15 augustus via deze link.

Gesponsorde artikelen