Left Right
scrollTop top

Dua Lipa praat met songteksten tegen vreemden in winkel


Dua Lipa
© Twitter Dua Lipa

Dat Dua Lipa in 2020 terug is, is ondertussen wel duidelijk. De Britse popzangeres bracht op het einde van 2019 nog Don’t Start Now uit. En dat nummer prijkt ondertussen bovenaan de hitlijsten. Ellen DeGeneres maakte gebruik van haar bekende lyrics om mensen in een Amerikaanse winkel beet te nemen. En dat levert hilarische taferelen op.

De Britse zangeres Dua Lipa is helemaal terug. Op het eind van 2019 bracht ze nog twee nieuwe nummers uit die horen bij haar nieuwe album ‘Future Nostalgia’. Lipa trad zelfs op met haar nieuwe lied Don’t Start Now tijdens de uitreiking van de MTV EMA’s in Sevilla. En dat terwijl haar nummer nog maar drie dagen bestond.

Ellen Degeneres

Een aantal dagen geleden was ze te gast bij de tv-presentatrice Ellen DeGeneres. En die had een leuke grap in petto voor de Britse. Lipa zou namelijk compleet vermomd mensen gaan beetnemen in een Amerikaanse winkel.

Met een bruine pruik en een bril trok ze naar een Amerikaanse deco-winkel. Daar mocht ze enkel gebruikmaken van de lyrics van haar nummers als ze mensen aansprak. En dat levert natuurlijk rare blikken op. Want Lipa’s nummers zijn niet bepaald eenvoudig om een conversatie te beginnen met vreemden. Zo sprak Dua Lipa mensen aan met lyrics uit haar nummers One Kiss en Don’t Start Now.

Ondanks de ietwat rare gezichten die mensen trokken als de Britse tegen hen begon te praten, gaven de meeste mensen haar wel raad en goede moed. Zo leverde een van haar bizarre gesprekken haar zelfs een high five op.

Hier zie je het resultaat van Dua Lipa in de winkel:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
 • Aantal
  doden
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  677.209
 • Aantal
  doden
  20.396