‘Dungeons & Dragons: Honor Among Thiefs’ krijgt nieuwe spectaculaire trailer

De langverwachte film Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves verschijnt eind deze maand in de cinema. Tijd voor een nieuwe trailer dus, dacht Paramount Pictures. Die bevat, naast heel wat beelden van de sterrencast, ook veel spectaculaire actiescènes en magische wezens.

De plannen voor een film rond het gezelschapsspel Dungeons & Dragons is al zo’n tien jaar in de maak. Na lange discussies over de rechten verplaatste het project in 2017 van Warner Bros. Pictures naar Paramount Pictures. Daar kwamen de plannen een jaar later in een stroomversnelling toen Chris McKay (The Lego Batman Movie) en Michael Gilio (Dark Harvest) als regisseur en scenarist werden aangetrokken.

Indrukwekkende cast

Uiteindelijk zou dat duo samen zorgen voor het scenario en werden in 2019 Jonathan Goldstein en John Francis Daley (Game Night) als nieuwe regisseurs aangeworven. Begin 2020 was het definitieve scenario eindelijk klaar en kon het casten beginnen. Daarbij werden met onder andere Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Justice Smith, Sophia Lillis en Hugh Grant heel wat grote namen aangetrokken. Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves kreeg afgelopen zomer ook een eerste teaser. Eind januari volgde dan een eerste volwaardige trailer.

Nu zijn er dus opnieuw nieuwe beelden van Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves. Daarin zien we op de indrukwekkende cast aan het werk. De verfilming van het bekende spel Dungeons & Dragons wist namelijk onder andere Chris Pine (Bard), Michelle Rodriguez (Holga the Barbarian), Regé-Jean Page (Xenk the Paladin), Justice Smith (Simon the Sorcerer) en Sophia Lillis (Doric the Druid) toe te voegen aan zijn cast.

Actie, humor en speciale effecten

Zij spelen een gezelschap dieven die in Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves de wereld moeten proberen redden van de slechterik Forge Fitzwilliam the Rogue, gespeeld door Hugh Grant. Dat kunnen ze doen door een verloren reliek te proberen terugvinden. Op die manier kunnen ze voorkomen dat een groot kwaad de hele wereld tot slaaf maakt.

In de nieuwe trailer zien we ook hoe Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves er goed lijkt in te slagen om actie, speciale effecten en humor te combineren. Op het eerste zicht lijkt het er ook op dat de film goed toegankelijk zal zijn voor mensen die nog nooit het spel Dungeons & Dragons hebben gespeeld.

Bekijk hier de nieuwe trailer Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves:

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves is vanaf woensdag 29 maart te zien in de cinema.

Meer
Lees meer...