‘Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves’ krijgt nieuwe trailer

De aankomende film Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves heeft een eerste volledige trailer gekregen. Daarin zien we de indrukwekkende sterrencast aan het werk in hun poging om te voorkomen dat de wereld tot slaaf wordt gemaakt.

De plannen voor een film rond het gezelschapsspel Dungeons & Dragons is al zo’n tien jaar in de maak. Na lange discussies over de rechten verplaatste het project in 2017 van Warner Bros. Pictures naar Paramount Pictures. Daar kwamen de plannen een jaar later in een stroomversnelling toen Chris McKay (The Lego Batman Movie) en Michael Gilio (Dark Harvest) als regisseur en scenarist werden aangetrokken.

Indrukwekkende cast

Uiteindelijk zou dat duo samen zorgen voor het scenario en werden in 2019 Jonathan Goldstein en John Francis Daley (Game Night) als nieuwe regisseurs aangeworven. Begin 2020 was het definitieve scenario eindelijk klaar en kon het casten beginnen. Daarbij werden met onder andere Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Justice Smith, Sophia Lillis en Hugh Grant heel wat grote namen aangetrokken. Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves kreeg afgelopen zomer ook een eerste teaser trailer.

Maar nu is er dus eindelijk een eerste volledige trailer. Daarin zien we hoe een vreemd gezelschap dieven een verloren reliek moet proberen terug te vinden. Op die manier kunnen ze voorkomen dat een groot kwaad de hele wereld tot slaaf maakt.

Bekijk hier de trailer van Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves:

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves is vanaf woensdag 29 maart te zien in de cinema.

Meer
Lees meer...