Dunkin’ Donuts Antwerpen opent op deze dag: eerste klanten krijgen 1 jaar (!!!) gratis donuts

Dunkin' Donuts
Isopix

We wachten er al jaren op, maar eindelijk wordt het echt reëel. De opening van de eerste Dunkin’ Donuts-vestiging in ons land komt eraan. Het werd uiteindelijk Antwerpen dat de eer krijgt om het eerste donut-walhalla in ons land te verwelkomen.

Geweldig nieuws voor fans van donuts, want Dunkin’ Donuts heeft eindelijk bekendgemaakt wanneer de vestiging in Antwerpen z’n deuren opent. En de Amerikaanse keten komt met nog meer goed nieuws.

17 juni

Op dit moment is het natuurlijk niet mogelijk om naar een winkel te gaan voor een snelle hap. Maar Dunkin’ Donuts is duidelijk optimistisch en heeft toch al een datum geprikt op de opening van de vestiging in Antwerpen. Als het van de Nationale Veiligheidsraad mag, dan zal je vanaf woensdag 17 juni ook in ons land kunnen genieten van de donuts van Dunkin’ Donuts.

De Antwerpse vestiging is gelegen op de Keyserlei 49. Voor wie niet helemaal thuis is in Antwerpen, da’s de straat die het station Antwerpen-Centraal verbindt met de Meir.

1 jaar gratis donuts

Maar er is meer goed nieuws. Dunkin’ Donuts komt namelijk met een ongelofelijke actie. De eerste 100 klanten die op 17 juni een bezoekje brengen aan Dunkin’ Donuts, krijgen het hele jaar (ja, echt het hele jaar) gratis donuts.

Daarnaast geeft Dunkin’ Donuts op de openingsdag ook een gratis donut en een drankje aan iedereen die de app downloadt en Dunkin’ Donuts volgt op Instagram. Op de website van Dunkin’ Donuts België staat alvast een aftelklok die je vertelt hoeveel dagen, uren, minuten en seconden het nog precies duurt alvorens je in België je tanden zal kunnen zetten in een van hun donuts.

Als je op de hoogte wil blijven van alle acties van Dunkin’ Donuts Antwerpen, kan je de vestiging volgen via Instagram:

Dunkin’ Donuts opent z’n deuren op woensdag 17 juni om 7 uur ’s morgens op de Keyserlei 49 in Antwerpen.

Gesponsorde artikelen