Dylan O’Brien duidelijk over ‘Teen Wolf’-film: “Stiles keert niet terug”

Dylan O’Brien zal officieel niet terugkeren in het nieuwe Teen Wolf-project. De acteur had eerder al laten weten dat hij niet te zien zou zijn in de nieuwe film, maar toch bleven de roddels aanhouden. In een recent interview vertelt O’Brien dat de roddels niet kloppen.

De release van de Teen Wolf-film komt alsmaar dichterbij. Eerder werd bekendgemaakt dat een groot deel van de cast zou terugkeren, maar daar hoorde acteur Dylan O’Brien niet bij. Hij speelde in de originele reeks de rol van fan favorite Stiles Stilinski, maar die zou dus niet te zien zijn in de film. Hoewel dat al eerder duidelijk was gemaakt, bleef de hoop bij de fans toch bestaan. Maar nu heeft O’Brien nog maar eens laten weten dat een terugkeer er niet inzit.

Teen Wolf: The Movie

Binnenkort kunnen we nog eens genieten van de avonturen in Beacon Hills, want Paramount+ komt met een Teen Wolf-film. Daarin zal te zien zijn hoe de geliefde personages uit de reeks nog steeds worstelen met zichzelf, anderen en de spanningen in het kleine stadje en tussen de verschillende weerwolven.

Onder andere acteurs Tyler Posey (Scott), Crystal Reed (Allison), Holland Roden (Lydia), Shelley Hennig (Malia) en Tyler Hoechlin (Derek) keren terug, maar acteur Dylan O’Brien (Stiles) zal dat niet meer doen. Dat was al even bekend, maar door een uitspraak van acteur Tyler Posey begonnen fans toch weer te twijfelen.

Terugkeer

“Iedereen die jullie willen zien, zit in de film”, vertelde Posey tijdens een panel op San Diego Comic Con. Om die reden hoopten fans toch stiekem op een terugkeer van Dylan O’Brien als Stiles Stilinksi.

Maar die roddel werd dus meteen terug de wereld uit geholpen door O’Brien zelf. “Nee, sorry dat ik het nog eens moet herhalen. Ik weet ook niet waar de roddels vandaan kwamen”, vertelde hij in een interview met Decider. “De show betekent ontzettend veel voor mij, maar deze keuze moest ik maken. Ik kan wel niet wachten tot de film uitkomt”, sloot hij af.

Meer
Lees meer...