Dyson ontwerpt stijltang voor maar liefst … 499 euro

Dyson Corrale
Dyson

Nee, we zijn geen komma vergeten in onze titel. Dyson heeft een nieuw product op de markt gebracht en daar hangt een mooi prijskaartje aan. Na z’n Dyson Airwrap (multistyler) en de Dyson Supersonic (haardroger) ontwierp het bedrijf deze keer een stijltang ter waarde van 499 euro.

We moeten eerlijk zijn, ons haar komt toch wel recht bij het zien van de prijs. Want wat een bedrag. Maar wie kwaliteit wil, betaalt soms al wat meer. En dat heeft Dyson duidelijk begrepen, want de Dyson Corrale gebruikt minder hitte. Minder hitte zorgt dan weer voor 50 procent minder haarschade.

Dyson Corrale

De tijd dat Dyson enkel maar apparaten maakte die blazen of zuigen, is voorbij. Het bedrijf focust zich nu ook op andere gebieden zoals luchtbehandeling, verlichting of haarstyling. Dyson lanceerde nu de eerste stijltang met flexibele platen die zich aanpassen om het haar te verzamelen. Dat zorgt ervoor dat de stijltang vlotjes over de volledige lok gaat. Je hoeft er zelfs maar één keer over te gaan voor een goed resultaat!

Dyson

Doordat de stijltang minder hitte gebruikt, krijg je 50 procent minder haarbreuk, gladder en minder pluizig haar. Bovendien is het apparaat geschikt voor alle haartypes doordat er drie nauwkeurige warmte-instellingen mogelijk zijn. Naargelang je haartype, lengte en gewenste stijl kan je de stijltang instellen op 165 °C, 185 °C en 210 °C.

Snoerloos

Een ander handig voordeel aan de Dyson Corrale is dat je 30 minuten snoerloos je haar kan stylen. Door de krachtige 4-cellige lithium-ion batterij en z’n intelligente warmteregeling voor precieze temperaturen levert hij dezelfde prestatie als van een stijltang met snoer. Niet onbelangrijk: de Dyson Corrale is binnen 70 minuten volledig opgeladen.

Een opvallend kenmerk van de nieuwe stijltang is dat hij zelf in je handbagage mag. Zo heeft de Corrale een universele stroomsterkte en een vliegmodusfunctie die ervoor zorgt dat het apparaat voldoet aan de normen voor vliegreizen. Ook op je reis kan je er dus altijd gestyled uitzien!

Een klein detail: voor het ontwerpen van deze innovatieve stijltang investeerde Dyson meer dan 100 miljoen pond (115 miljoen euro) in haarlaboratoria over de hele wereld en heeft het duizenden haarwetenschappers, technici en professionals in dienst. Het bedrijf doet zelfs al bijna tien jaar onderzoek naar de wetenschap van steilen.

Gesponsorde artikelen