EA Sports voorspellen met ‘FIFA 18’ uitslag WK voetbal … met een mooi resultaat voor België

EA Sports voorspellen met ‘FIFA 18’ uitslag WK voetbal … met een mooi resultaat voor België

Voetbalfans tellen vol spanning af naar het WK voetbal dat op 14 juni begint in Rusland. Binnen anderhalve maand weten we wie de nieuwe wereldkampioen is en vooral hoe de Rode Duivels het hebben gedaan. Gameproducent EA Sports waagde zich alvast aan een pronostiek met behulp van zijn game ‘FIFA 18’ en dat levert een mooi tornooi op voor België.

EA Sports is een van de grootste producenten van sportgames en waagt zich op die manier regelmatig aan een voorspelling. Dat die voorspelling niet zomaar een wilde gok is, blijkt uit de resultaten die ze in het verleden behaalden.

Zo voorspelde EA Sports op dertien finales negen keer de juiste winnaar van de Super Bowl en wisten ze vier jaar geleden ook op voorhand dat Duitsland zich tot wereldkampioen voetbal zou kronen.

Belgen winnen hun groep op WK

Als we kijken naar hun voorspelling zien we in de eerste ronde niet heel veel verrassingen. Egypte wordt uitgeschakeld door Rusland en Uruguay, al is dat door de blessure van sterspeler Mo Salah niet zo onlogisch. In groep D is het niet publiekslieveling IJsland dat voor de stunt zorgt, maar Kroatië. Zij winnen hun groep voor Argentinië en dus moet IJsland al snel naar huis.

België wint dan weer vlot zijn groep en krijgt in de simulatie van EA Sports Polen tegenover zich in de achtste finale. Veel problemen levert dat niet op want de Rode Duivels winnen vlot met 2-0. Minder goed verloopt het voor Portugal (eruit tegen Uruguay) en Argentinië (uitgeschakeld door Frankrijk).

Met winst tegen Brazilië naar halve finale

Veel Belgische voetbalfans vrezen de kwartfinale omdat onze Rode Duivels dan bijna zeker een wereldtopper treffen. Dat is ook hier niet anders, maar Brazilië wordt makkelijk verslaan met opnieuw 2-0.

De halve finale blijkt echter de eindhalte want tegen Frankrijk komt onze nationale ploeg in de voorspelling niet verder dan een 2-1 nederlaag. De Fransen winnen uiteindelijk ook het tornooi dankzij penalty’s tegen Duitsland. België wordt uiteindelijk vierde want het verlies het duel om het brons met 1-2 van Spanje.

Gratis update voor FIFA 18

De simulatie van EA Sports voor het komende wereldkampioenschap voetbal dient als promotie voor de update van hun game FIFA 18 die beschikbaar is. Wie het populaire voetbalspel heeft op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch of computer kan nu een 2018 FIFA World Cup Russia™ update downloaden.

Bekijk hier de voorspelde uitslag van het WK voetbal:

Uitzonderlijke WK-actie:

Maak nu een gratis account op Unibet en ontvang direct 5 euro, helemaal voor niets!

Gesponsorde artikelen