Eagles Of Death Metal keren huiswaarts

Eagles Of Death Metal keren huiswaarts

Er is duidelijkheid over de toekomstige optredens van Eagles Of Death Metal, de band die gisteren op het podium stond toen de hel losbarstte. En niemand zal hen de genomen beslissing kwalijk nemen: de band keert huiswaarts. Het optreden morgenavond in Cirque Royal gaat dan ook niet door.

De bandleden van Eagles Of Death Metal raakten niet gewond, maar ze hebben de zeer begrijpelijke beslissing genomen om hun Europese tournee af te breken.

De Amerikaanse rockgroep Deftones heeft ook beslist om terug naar de VS te reizen. Deftones had tot en met maandag drie concerten gepland in Bataclan in Parijs, maar die concerten zijn geannuleerd.

Extra maatregelen bij onze concertzalen

Laat mensen alsjeblieft niet bang worden van live muziek. Mensen moeten vooral blijven samenkomen, verbinden en kunnen genieten van muziek. De optredens die de volgende dagen in Ancienne Belgique en Vorst Nationaal gepland staan, alsook Night Of The Proms in het Sportpaleis, gaan gewoon door.

Wél worden de veiligheidsmaatregelen bij die zalen verhoogd om de veiligheid van bezoekers, artiesten en medewerkers te garanderen. Er wordt gevraagd om geen rugzakken, handtassen, zakken en dergelijke mee te brengen. Zo kan het fouilleren vlotter verlopen.

Voor alle duidelijkheid: het betreft een voorzorgsmaatregel, er zijn geen concrete aanleidingen om het dreigingsniveau in ons land aan te passen. Er wordt met aandrang gevraagd om correct te reageren op eventuele verzoeken van de security.

En geniet verder vooral.

Gesponsorde artikelen