Ed Sheeran bewijst op de Grammy’s nog eens hoe geniaal hij en zijn looppedaal zijn

Ed Sheeran bewijst op de Grammy’s nog eens hoe geniaal hij en zijn looppedaal zijn

Ed Sheeran verraste opnieuw vriend en vijand dit weekend met een optreden tijdens de Grammy’s. Pas de dag zelf kondigde Ed zijn optreden aan met een foto op Instagram. Fans gingen weer compleet wild op het internet en als wij de beelden zien, snappen we ook direct waarom.

Na een jaar afwezigheid kwam Ed Sheeran op 1 januari 2017 uit het niets weer boven water en maakte hij zijn fans wereldwijd gelukkig door niet één, maar direct twee singles uit te brengen.

Kort daarna kondigde hij zijn nieuwe album Divide aan dat uitkomt op 3 maart en nog eens een paar weken later kondigde hij een wereldtournee aan. We kunnen dus stellen dat Ed de man van verrassingen is.

Grammy’s

Afgelopen weekend vonden de Grammy’s plaats en ook daar dook Ed Sheeran onverwachts op. Pas de dag zelf poste de rosse Brit plots een foto op Instagram waarmee hij zijn komst aankondigde.

Tijdens het optreden bracht hij zijn single Shape of You en opnieuw bleek hoe geniaal Ed Sheeran is. Hij staat alleen op een podium, maar is een volwaardige band op zichzelf. Hij en zijn looppedaal: het is een gouden duo.

Populariteit

De populariteit van de Britse zanger reikt ondertussen tot ongekende hoogtes. Eds twee uitgebrachte singles Castle on the Hill en Shape of You beheersen wereldwijd de top van de hitlijsten en zijn wereldtournee is zo goed als uitverkocht nog voor zijn nieuwe album op de markt is gebracht.

Wij kijken alvast heel erg uit naar dat nieuwe album en natuurlijk naar het optreden van Ed Sheeran in het Sportpaleis op 5 april, jullie ook?

Bekijk hier de video en bereid je voor om omver geblazen te worden:

Gesponsorde artikelen