Ed Sheeran doorbreekt stilte, maar snap jij zijn Instagrampost?

Ed Sheeran doorbreekt stilte, maar snap jij zijn Instagrampost?

Nadat zanger Ed Sheeran eind vorig jaar een time-out aankondigde en zijn sociale media een dikke laag stof verzamelde, is hij gisteren boven water gekomen. Met een foto op Instagram maakte hij instant al zijn fans gek.

Even terug in de tijd. Vorig jaar postte Ed Sheeran een bericht op zijn Instagram- en Facebookaccount waarmee hij zijn fans vertelde dat hij tijd nodig had voor zichzelf en voor zijn nieuwe, derde album. Omdat hij merkte dat hij de wereld meer door de lens van zijn smartphone zag in plaats van door zijn eigen ogen, besloot hij om zijn sociale media voor een jaar af te sluiten en te herbronnen. Hij beloofde om “volgende herfst” (in 2016, nvdr) terug te komen.

Eerste teken van leven

Dinsdag 13 december 2016, 7u29 in de ochtend. Ed Sheeran post een niets- (of alles-?)zeggende foto van een blauw vierkant op zijn Instagramaccount. Geen bijschrift of uitleg, alleen maar een blauw vlak. Niettemin worden fans ter wereld gek, omdat dit het eerste teken van leven is van de Britse singer-songwriter in meer dan een jaar.

Groots mysterie

Zal Sheeran ons verrassen met een gloednieuw album? Komt er snel een nieuwe single uit? Zal hij op tournee gaan en zal hij daarbij ook België een bezoekje brengen? Niemand weet het, maar het blauwe vierkant geeft alle fans alvast hoop!

Gesponsorde artikelen