Ed Sheeran gaat er weer voor en zwiert drie topnummers online

Ed Sheeran gaat er weer voor en zwiert drie topnummers online

2017 was echt een topjaar voor de fans van Ed Sheeran. Maar voor de rosse is het jaar nog steeds niet afgelopen dus blijft hij maar liedjes lossen. Ed beloofde om vandaag een nieuwe versie van het nummer ‘Perfect’ in samenwerking met Andrea Bocelli te posten. Hij komt zijn belofte na en verrast ons nog met twee extra nummers: één met N.E.R.D en één met Eminem. Tijd voor wat Ed! En Bocelli, N.E.R.D en Eminem …

Ed Sheeran heeft heel veel goesting in muziek maken dit jaar. Hij weet niet van ophouden en maakt duidelijk dat Perfect één van de favoriete nummers is. De rosse blijft maar nieuwe versies van het nummer uitbrengen en zijn fans zijn in de wolken.

Vandaag, slechts twee weken na de Perfect-versie met Beyoncé, zwiert hij alweer een nieuwe versie van het nummer online in samenwerking Andrea Bocelli: ‘Perfect Symphony‘. Dat is niet alles … Naast het nummer met Bocelli verrast hij ons ook met twee compleet nieuwe liedjes: één met N.E.R.D en één met Eminem.

N.E.R.D en Eminem

We kennen de zanger en we weten hoe hij is: de man loste vandaag ook nog twee extra nummers met niemand minder dan N.E.R.D en met Eminem. Met N.E.R.D en Eminem maakte hij geen nieuwe versies van Perfect, maar eigen spiksplinternieuwe nummers. In samenwerking met N.E.R.D brengt hij de plaat Lifting You uit en met Eminem resulteerde de samenwerking in River.

Luister hieronder naar de drie nummers.

Ed Sheeran en Andrea Bocelli: Perfect Symphony:

Ed Sheeran en N.E.R.D – Lifting You:

Ed Sheeran en Eminem – River:

Gesponsorde artikelen