Ed Sheeran heeft al negen nummers voor z’n nieuwe album klaar!

Ed Sheeran heeft al negen nummers voor z’n nieuwe album klaar!

‘Divide’ is nog maar enkele maanden oud, maar Ed Sheeran is al volop bezig met de opvolger, zo blijkt. Volgens de muzikant zijn er maar liefst negen nummers klaar om op het album te staan. En als die niet werken, heeft de Brit nog zo’n veertig nummer klaarstaan, die ook nog herwerkt kunnen worden. Kerstalbum, iemand? 

Galway Girl, Shape of you, ’t zijn oorwurmen van formaat en wij kunnen er niet genoeg van krijgen. En dat hoeft ook niet, want muzikale duizendpoot Ed Sheeran heeft, naar eigen zeggen, al negen nummers klaarstaan voor z’n volgende album. In maart 2017 kwam ‘Divide’ uit, momenteel tourt Ed daarmee door Azië.

In een interview met Time Out! zegt hij dat hij “ze nu geweldig vindt, maar dat kan morgen weer helemaal anders zijn. Dan vervang ik ze misschien door negen andere songs.” Er liggen trouwens nog een tiental nummers klaar die die plaats zouden kunnen innemen, het lijkt er daarmee op dat Sheerans nieuwe album niet al te lang op zich zal doen wachten.

Sheeran brak een tijdje terug nog allebei z’n armen bij een fietsongeluk, waardoor hij ook meteen een stuk van z’n Aziatische tour moest cancelen. Die haalt hij nu ook in, dus het nieuwe album opnemen, zit er niet onmiddellijk in. Blijft de vraag of de opvolger van x (multiply), ÷ (divide) en + (plus) er ook een minus inzit. Spannende tijden, wij hopen stiekem toch nog nog op een kerstalbum.

Gesponsorde artikelen