Ed Sheeran is duidelijk: “Ik raak geen alcohol meer aan tot ik genezen ben”

Ed Sheeran is duidelijk: “Ik raak geen alcohol meer aan tot ik genezen ben”

Na het breken van z’n beide armen tijdens een fietsongeval in Londen, heeft Ed Sheeran een drastische beslissing genomen. Om zo snel mogelijk terug te kunnen optreden, stopt hij volledig met drinken. Dat zou het herstellingsproces versnellen.

Driedubbel pech voor Ed Sheeran. Hij brak niet één, maar twee armen bij een fietsongeval en zweert nu ook nog eens elke vorm van alcohol af. Dat doet hij om zo snel mogelijk weer op het podium te kunnen staan. “Als ik drink zou dat het herstel vertragen, dus drink ik niet. Over ongeveer een maand hoop ik opnieuw te kunnen optreden”, zegt hij tegen de Daily Star.

Eerder zei de Britse zanger dat hij 15 kilo was afgevallen door wodka te drinken in plaats van bier. Maar nu zou hij dus totaal niets meer drinken.

Concerten uitgesteld

Sheeran maakte het nieuws van z’n ongeval bekend op Instagram. “Een bezoek aan mijn dokters heeft bevestigd dat ik fracturen heb in mijn rechterpols en mijn linkerelleboog. Ik zal in de nabije toekomst geen live concerten kunnen geven.” En daar zijn de fans in Taipei, Osaka, Seoel, Tokio en Hongkong jammer genoeg de dupe van, want daar worden de concerten uitgesteld.

Vlak na het ongeval had Ed geen idee dat het zo erg zou zijn. “Ik krabbelde recht en fietste gewoon naar huis. Ik ging slapen en toen ik terug wakker werd, had ik veel pijn. In het ziekenhuis zeiden ze dan dat ik pech had en mijn twee armen gebroken waren.”

Deze tweet van zes jaar geleden zal ongetwijfeld weer even van toepassing zijn. Veel beterschap, Ed!

Gesponsorde artikelen