Ed Sheeran stopt met Twitter, “omdat er alleen maar haat is”

Ed Sheeran stopt met Twitter, “omdat er alleen maar haat is”

De Britse zanger Ed Sheeran is niet meer actief op Twitter. Hij stopt met het gebruiken van de microblogsite, omdat er alleen maar haters zijn op Twitter en een hater iemands dag helemaal kan verpesten.

Ed Sheeran is succesvol over de hele wereld, maar waar fans zijn, zijn ook haters. En net om die reden stopt Ed Sheeran nu met Twitter. “Ik stop helemaal met Twitter. Ik kan het niet meer lezen, want als ik naar de website ga, dan zie ik alleen maar mensen die gemene dingen zeggen.”

“Een gemene comment kan je dag al verwoesten”, voegt hij daar nog aan toe. “Het is ook gewoon zo’n mindfuck om na te denken over waarom mensen mij zo haten.”

Live?

De rosse Brit speelde laatst als headliner op het Britse festival Glastonbury en achteraf werd online de vraag gesteld of hij wel live had gespeeld. Sheeran bevestigde met ergernis dat ht wel degelijk live was en dat hij met een loop pedal speelt. Hij raadde zijn volgers aan om het eens op te zoeken op Google.

De zanger verdwijnt, gelukkig, niet helemaal van Twitter. Er zullen nog geregeld tweets verschijnen, maar die zullen automatisch gegenereerd zijn en zullen iedereen doorverwijzen naar de Instagramaccount van Ed Sheeran, waar hij wél nog actief is.

Niet de eerste

Ed Sheeran is trouwens niet de enige beroemdheid die de negativiteit op Twitter beu is. Actrice Lena Dunham, zangeres Lily Allen en Stephen Fry stopten ook al met tweeten, omdat ze te vaak moesten afrekenen met internettrollen.

Gesponsorde artikelen