Ed Sheeran verklapt dat hij NIET zal sterven in Game of Thrones

Ed Sheeran verklapt dat hij NIET zal sterven in Game of Thrones

We wisten al langer dat Ed Sheeran een kleine rol zal spelen in het zevende en laatste seizoen van Game of Thrones. Maar nu is er nog goed nieuws, want Ed heeft verklapt dat hij niet zal sterven in de reeks en dat betekent dat hij mogelijks nog eens terugkomt.

“Ik ben maar vijf minuten te zien in de reeks”, vertelt Ed. “Ik zou liever seks hebben in de reeks dan te moeten sterven en ik ben zeker dat veel mensen dat wel zouden zien zitten (seks hebben en dan sterven, red.), maar ik zie dat niet zitten.”

Hoewel Ed dus een kleine rol zal spelen en het om het laatste seizoen van Game of Thrones gaat, kan zijn karakter nog terugkeren in toekomstige reeksen.

Snow Patrol

Sheeran heeft eind november zijn scènes opgenomen aan de zijde van Maisie Williams, Arya Stark in de reeks. Zij is een grote fan van Ed Sheeran, maar het was dankzij Gary Lightbody van Snow Patrol dat Ed uiteindelijk in Westeros belandde:

“Gary was gastacteur in 2012 en ik herinner me dat ik met hem op tour was en hij me vertelde dat hij een gastrol had in Game of Thrones. Ik heb hem toen gezegd dat hij ervoor moest zorgen dat ik er ook eens zou kunnen aan meedoen en na vijf jaar is het eindelijk zover”, aldus Ed.

Gesponsorde artikelen