Eén bewering in het schandaalboek rond Trump lijkt wél te kloppen, volgens zijn eigen dochter …

Eén bewering in het schandaalboek rond Trump lijkt wél te kloppen, volgens zijn eigen dochter …

Over Donald Trump zijn al zodanig veel wilde verhalen opgedoken dat het moeilijk is om te weten wat waar is en wat niet. Maar één ding lijkt alvast te kloppen: de Amerikaanse president is een grote fan van McDonalds. Dat bevestigt zijn dochter Tiffany Trump aan de website TMZ.

Het schandaalboek Fire and Fury: Inside the Trump White House zorgde vorige week voor heel wat commotie. Schrijver Michael Wolff is er dan ook in geslaagd om heel wat sappige verhalen te verzamelen over Donald Trump.

Zo zou de zakenman gehoopt hebben om de verkiezingen te verliezen en huilde zijn vrouw Melania toen hij toch won. Dochter Ivanka Trump daarentegen hoopt wel om ooit president te worden.

Voorliefde voor McDonalds …

Maar het grappigste verhaal in het boek is misschien wel dat van Donald Trump die iedere avond in bed cheeseburgers van McDonalds zit te verorberen terwijl hij klaagt over de onpartijdige nieuwszenders.

En hoe ongeloofwaardig het ook klinkt, helemaal onwaar is het blijkbaar niet. “Hij eet inderdaad veel cheeseburgers, hij is zot van McDonalds”, zegt zijn dochter Tiffany Trump aan TMZ.

… maar niet iedere avond in bed

Al nuanceert ze daarna wel haar uitspraken want volgens haar grijpt haar vader niet iedere avond naar zijn favoriete fastfoodmaaltijd. “He wishes“, lacht ze.

De 24-jarige Tiffany Trump is het enige kind van Donald Trump en zijn tweede vrouw Marla Maples. Na haar studies en een wel heel korte carrière als model en zangeres houdt ze zich nu vooral bezig met haar sociale media.

Donald Trump maakte nooit een geheim van zijn liefde voor McDonalds

Gesponsorde artikelen