Een Britse vrouw martelde haar buren met Ed Sheeran en belandt achter de tralies

Een Britse vrouw martelde haar buren met Ed Sheeran en belandt achter de tralies

Over burenliefde gesproken … Een moeder van drie dreef een eenvoudige burenruzie op tot het martelen van haar buren. Sonia Bryce besloot haar buren, de familie Tidmarsh, een half uur lang te bestoken met Ed Sheerans “Shape Of You” tot de arme buren gedwongen waren om hun huis ontvluchten in een taxi. Nu belandt Bryce voor de tweede keer in de gevangenis voor wandaden tegenover haar buren.

De familie Tidmarsh werd al een tijdje gekweld door hun buurvrouw. Zij werd eerder al eens door haar huisbaas Walsall Housing Group Ltd voor de rechter gedaagd voor het verstoren van de rust van de familie Tidmarsh. Toen ze daarna de overeenkomsten verbrak werd ze voor de eerste keer gearresteerd.Toen Bryce terug vrijkwam hield het pesten niet op. De buren werden verder belaagd met gebonk op de muren, luid gevloek en een continue stroom aan bezoekers voor Bryce. Intussen hielden de Tidmarshes een gedetailleerd logboek bij van Bryce’s provocaties en installeerden ze bewakingscamera’s.

Toen de moeder besloot om Ed Sheeran te betrekken in haar kweldaden was dat de laatste druppel voor de Tidmarshes. Zij dienden opnieuw klacht in tegen hun buurvrouw. Die probeerde de rechter nog te overtuigen door te stellen dat ze niet eens houdt van Ed Sheeran maar de rechter geloofde daar niets van. Bryce werd opnieuw veroordeeld. Intussen is de familie Tidmarsh verhuisd.

Wil je zelf ervaren wat de mijnheer en mevrouw Tidmarsh voelden?

Gesponsorde artikelen