Een cannabisbedrijf koopt een dorp in California zodat toeristen een ‘marihuanaparadijs’ hebben

Een cannabisbedrijf koopt een dorp in California zodat toeristen een ‘marihuanaparadijs’ hebben

Cannabisgebruikers hebben binnenkort een ideale bestemming: Nipton. Het bedrijf American Green wil een toeristische bestemming maken voor mensen die af en toe marihuana durven gebruiken of gewoonweg heel geïnteresseerd zijn in marihuana.

Het bedrijf American Green, dat cannabis voor medisch gebruik produceert, heeft het dorp Nipton gekocht voor 5 miljoen dollar (ongeveer 4 miljoen euro). Door het dorp om te vormen naar een ‘marihuanaparadijs’ willen ze toeristen aantrekken die interesse tonen in het goedje.

Ganjaparadijs

Nipton bevindt zich op de grens tussen de staten Nevada en Californië. De locatie is ideaal voor het idee aangezien recreatief gebruik van cannabis legaal is in Californië. Het bedrijf wil zorgen voor een unieke marihuanaplek. Ze willen bezoekers toelaten in een cannabisplantage, een duik laten nemen in erg natuurlijke baden en laten chillen in gearomatiseerde bed-en-breakfasts.

Stephen Shearin, een consultant die bij American Green werkt aan het project, vertelde Business Insider dat het bedrijf de gemeenschap begrijpt. “We willen een gemeenschap creëren die het gebruik van cannabis begrijpt en accepteert. We willen hier een Woodstock 2017.” Het bedrijf wil ook de mogelijkheid bieden voor de lokale bevolking om voor het bedrijf te werken. Ze willen een omgeving creëren waarin mensen naar het werk komen en in een gemeenschap delen. Alles in het dorp zou ook draaien op duurzame energie.

Hotel Nipton

Gesponsorde artikelen