Een exacte minireplica van jouw meubels voor je harige compagnon? Dat kan en wij willen het

Een exacte minireplica van jouw meubels voor je harige compagnon? Dat kan en wij willen het

Een minitipi voor je poezie, een kerstmankostuumpje voor je hond en een krabpaalkasteel ter grootte van Zweinstein: echte dierenlovers durven al eens over the top gaan als het over hun beste vrienden gaat. En als je je daarin herkent, spits dan maar de oren: je huisdier kan namelijk nu z’n eigen set meubels krijgen. ’t Is te zeggen: jouw meubels, maar dan klein. 

Voor wie ’t beu is om z’n meubels (zetel, leesstoel, aanrecht) te delen met z’n viervoeters, is er uitstekend nieuws: Okawa Kagu, een Japans designbedrijf en artiestencollectief zet z’n schouders onder miniatuurreplicameubels. Pardon? Yup, een hele uitzet speciaal voor furry en jezelf. Stel je er iets bij voor als mama en dochter in dezelfde outfit, maar dan met meubels. Barbie in ’t echt.

Wat doe je met die meubels? In ons hoofd zet je ze ideaal gesproken vlak naast de repliceerde meubels. Dus jouw bed met een minibed ernaast. Jouw zetel met een miniatuurzeteltje ernaast voor de hond. Met een miniatuurleeslampje. En een miniatuurdonsdeken, natuurlijk. Anders pikt je huisdier sowieso de grote editie, daar kan je van op aan.

Momenteel ziet het er niet naar uit dat de bedjes en zetels ook richting België worden verscheept, maar hé, als je dan toch al ettelijke honderden euro’s richting een minichaise-longue gooit, kan je even goed wat extra betalen voor shipping. Bij Okawa Kagu zullen ze je alleszins niet veroordelen, denken wij dan.

Een beetje zoals de IKEA, maar dan dubbel zo schattig.

Maar zie je jezelf al in zo’n klein bedje liggen?

Gesponsorde artikelen