Een gin voor het slapengaan? Kan perfect in het Londense Gin Hotel

Een gin voor het slapengaan? Kan perfect in het Londense Gin Hotel

Hou die Eurostartickets maar goed bij, want Londen is net nog wat cooler geworden. Wie na een lange avond shoppen zichzelf nog een goede gin wil uitgieten en dan rechtstreeks naar bed, die kan dat doen in het Distillery Hotel. Da’s een hotel helemaal gewijd aan de nobele kunst van het gin-maken én drinken.

Een lange vermoeiende dag achter de rug? Dan leunen wij graag achterover in een comfortabele zetel met een gin-tonic. Maar wat als je nu zin hebt in dat tikkeltje meer? Dan ga je toch gewoon naar het Distillery Hotel in Londen, waar ze gin tot levensstijl uitgeroepen hebben.

The Distillery gaat open op 16 december en heeft vier volle verdiepingen gewijd aan gin drinken. Als je van al die alcohol wil bekomen, dan kan dat in drie hotelkamers die uitkijken op de Portobello Road. Verry fancy, en voor 125 pond per nacht eigenlijk niet zo extreem veel, naar Londense normen.

Op het gelijkvloers, waar tonnen gin hangen vanuit alle hoeken van de wereld, kan je vooral proeven, kopen en nog eens proeven. De exclusieve gins komen rechtstreeks uit die tonnen, en door het rijpingsproces van gin is dus geen enkele gin dezelfde. Op de eerste verdieping kan je dan weer iets eten, in het GinTonica restaurant. Voor wie nog niet genoeg gin gezien heeft: je kan ook naar het Ginstitute, een museum over hoe gin gemaakt en gedronken wordt door de eeuwen heen.

The Distillery Hotel

Gesponsorde artikelen