Eén grote nachtmerrie voor de avondspits: Leopold II-tunnel afgesloten omdat vrachtwagen kabels heeft geraakt

Eén grote nachtmerrie voor de avondspits: Leopold II-tunnel afgesloten omdat vrachtwagen kabels heeft geraakt

Na een desastreuze ochtendspits én een treinstaking zijn pendelaars nog lang niet thuis. In de namiddag raakte, een vrachtwagen enkele loshangende kabels terwijl deze de Leopold II-tunnel inreed. De inrit IJzer is afgesloten, het is niet duidelijk hoe lang de hinder zal aanhouden. Dat meldt het Brussels verkeerscentrum Mobiris.

Het is een moeilijke verkeersdag. Nadat deze ochtend een vrachtwagen kantelde op de E19 en de treinstaking voor veel vertraging zorgde, is de Leopold II-tunnel nu ook gedeeltelijk dicht.

Toen een vrachtwagen deze namiddag de tunnel binnenreed, raakte deze een aantal loshangende kabels en die schade moet gerepareerd worden. Technici zijn momenteel ter plaatse, zegt Brussels verkeerscentrum Mobiris aan Brusselse nieuwswebsite Bruzz.be.

De tunnel is niet volledig afgesloten: je kan er via Sainctelette nog wel in, maar niet meer langs inrit IJzer. Ter plaatse is wel een omleiding voorzien, maar er wordt veel hinder verwacht. Een nachtmerrie voor alle chauffeurs in de Brusselse spits.

Gesponsorde artikelen