Een halloweenfeestje voor volwassenen? Wat dacht je van een horror action escape room?

Een halloweenfeestje voor volwassenen? Wat dacht je van een horror action escape room?

Halloween is niet langer enkel voor kinderen, want bij Koezio is het een feest voor volwassenen. Voor de gelegenheid dompelt het avonturenpark zich enkele dagen onder in een levensechte halloweensfeer, compleet met acteurs. Kinderen niet toegelaten!

Koezio organiseert al vijf jaar speciale halloweenavonden. Het park wordt omgetoverd tot een levensecht halloweendecor en zet verklede en geschminkte acteurs in om een echte horrorsfeer te creëren. Dit jaar speelt het evenement zich af in het thema van de film ‘The Nun’, die momenteel in de bioscoop te zien is.

“De wereld van het spel is sterk geëvolueerd”, zegt Pierre Tancre, directeur van Koezio België. “We klagen dat onze kinderen te veel tijd op hun smartphone doorbrengen, maar dat geldt ook voor volwassenen. Zij willen zich vandaag op een andere manier amuseren en zijn veeleisender geworden: het spelelement moet aanwezig zijn en het spel moet voldoende interactiviteit bieden. Daar spelen we op in met een (inter)actieve escape game die samenwerking vereist.

De spelers van Halloween Dark Spirits – collega’s of vrienden – moeten vier werelden doorkruisen in een team van twee tot vijf personen. Onderweg moeten ze allerlei soorten raadsels proberen op te lossen en obstakels, zoals een labyrint en een hoogteparcours, overwinnen. Ze moeten zowel op fysiek als op mentaal vlak samenwerken en voor Halloween is de missie om er levend uit te komen. Niet voor gevoelige zielen!

Halloween Dark Spirits vindt plaats op 31 oktober en op 1 en 2 november van 18 uur tot 1 uur ‘s nachts. Het evenement is verboden voor wie jonger is dan 16. De plaatsen zijn beperkt en deelnemen kan in teams van 2 tot 5 deelnemers. Haal snel je tickets hier!

Gesponsorde artikelen