Een hangmat die tegelijk ook een jacuzzi is? WANT!

Een hangmat die tegelijk ook een jacuzzi is? WANT!

We hebben eindelijk beslist wat we met ons vakantiegeld gaan doen: een jacuzzi-hangmat kopen. Jup, dat bestaat! Voortaan nemen wij onze jacuzzi overal mee naar toe, zalig!!

In de zomer waar je maar wil een dutje doen in je hangmat terwijl je heerlijk fris blijft door het water. ’s Winters lekker gezellig in je hangmat wiebelen terwijl het warme water ervoor zorgt dat je niet afkoelt. De Hydro Hammock, die twee volwassenen en bijna 190 liter water kan dragen, kan je waar je maar wil en in alle seizoenen gebruiken dankzij het draagbare opwarmsysteem. En het is zelfs mogelijk om je water te verwarmen op plaatsen waar geen stroom te vinden is, de accu houdt het zo’n drie uur vol.

Wij vinden het een geniaal idee, en we zijn duidelijk niet alleen, want via Kickstarter is er al bijna 22.000 dollar ingezameld voor het project. De trotse bedenker Benjamin H. Frederick heeft nog 17 dagen om de resterende 28.000 dollar op te halen en zijn project écht te beginnen ontwikkelen. Iemand zin om een investeringske te doen? Please?

Gesponsorde artikelen