Een kasteel van ‘Game of Thrones’ is te koop en het is (relatief) goedkoop

Een kasteel van ‘Game of Thrones’ is te koop en het is (relatief) goedkoop

Heb je er altijd van gedroomd prins of prinses te zijn? Of ja … epic scenes na te spelen van ‘Game of Thrones’, zonder de gruwelijke delen? Dan is dit je kans! Een kasteel dat werd gebruikt in de serie staat namelijk te koop. En eigenlijk valt de prijs heel goed mee voor zo’n gebouw.

Het kasteel van House Tully, Riverrun om precies te zijn, is niet meteen het meest aantrekkelijke gebouw van de serie. Zo werd de buitenkant van Gosford Castle gebruikt als beeld van het kasteel in de bekende aflevering ‘The Red Wedding’ in Game of Thrones.

Maar als het een hulp kan betekenen: het bloedbad werd niet binnen de muren gefilmd. Verder kan je spreken van een prachtig kasteel waar je alleen maar van kan dromen. Of wil je het kopen? Want dat is nu mogelijk.

Zes appartementen en een bos

Gosford Castle is gelegen in het dorp Markethill in Noord-Ierland en kan jouw eigendom worden. Het negentiende-eeuwse kasteel staat nu te koop voor 500.000 pond, dat is bijna 561.000 euro. Die prijs is zeker niet hoog voor wat je krijgt. Maar let op, de prijs kan wel nog stijgen.

Voor deze prijs heb je zes appartementen van elk 325 meter met alle muren en torens inbegrepen. Als dat niet genoeg is, heb je ook nog een bos van 250 hectare. Ideaal om je te wanen in Game of Thrones, niet?

Meer info vind je op maisonni.com.

http://www.maisonni.com

Gesponsorde artikelen