Eén lost de eerste beelden van het nieuwe seizoen van ‘Thuis’

Eén lost de eerste beelden van het nieuwe seizoen van ‘Thuis’

Maandag is het eindelijk zover, dan krijgen we de ontknoping van de seizoensfinale van ‘Thuis’ te zien. De seizoensfinale liet ons weer achter met heel wat vragen, maar we krijgen snel antwoorden. Eén licht nu al een tipje van de sluier op.

Waldek, Mayra en de kleine Zoë zitten in een brandende auto, Leo ligt bewusteloos op de grond en Britney heeft Peter en Kobe samen betrapt. Zo liet Thuis ons achter na seizoen 23. Maar we moeten niet lang meer wachten op de ontknoping.

Eerste beelden

Om te vieren dat het nog maar vijf nachtjes slapen is tot het nieuwe seizoen van Thuis heeft Eén vandaag al een voorsmaakje van het nieuwe seizoen gelost. We krijgen nog geen echte antwoorden, maar we kunnen toch al een paar dingen afleiden.

Zo lijkt Marianne, gezien de omstandigheden, opvallend kalm. Mogen we er hierdoor van uitgaan dat Leo zijn val overleefd heeft? Peter merkt ook op dat Britney zijn kus met Kobe gefilmd heeft, dus zal hij er waarschijnlijk wel voor zorgen dat de beelden verwijderd worden. Maar zal Britney kunnen zwijgen tegen haar moeder – en epicentrum van de roddels – Nancy? Maar de grote vraag van de seizoensfinale wordt voorlopig nog niet beantwoord? Zullen Waldek, Mayra en Zoë op tijd uit de brandende wagen kunnen ontsnappen?

Bekijk de eerste 28 seconden van het nieuwe seizoen van Thuis hieronder:

Gesponsorde artikelen