Een marginale bende nitwits? De Kardashians verdienden vorig jaar wel 122 miljoen en op deze manier

Een marginale bende nitwits? De Kardashians verdienden vorig jaar wel 122 miljoen en op deze manier

Het is geen geheim dat sterren soms veel geld kunnen verdienen zonder al te veel inspanningen te leveren. Niet dat we hun werk willen minimaliseren, maar kom op, even op een feestje verschijnen en laat de centen maar vloeien. Zalig toch? Een perfect voorbeeld is de Kardashian-familie want zij verdienen samen heel wat geld. Vorig jaar 122,5 miljoen dollar op precies te zijn, dat is ongeveer 111,5 miljoen euro. 

De Kardashian-Jenner-familie verdient voor elke gesponsorde post op sociale media ongeveer 200.000 dollar, dat is ongeveer 182.282 euro. Maar dat is niet het enige dat ze verdienen …

Kim Kardashian

Kim Kardashian haalt de meeste centen binnen van de familie en verdiende vorig jaar er een totaalbedrag van ongeveer 46,5 miljoen euro.

Ongeveer 40% van Kim’s loon komt van haar mobiele spelletje Kim Kardashian: Hollywood. Als echte digitale ondernemer, verdient ze het meest met online software: Instagram-posts, abonnee’s op haar pagina’s en Kimoji (Kim + emoji’s).

Kylie Jenner

Met 16,5 miljoen euro op haar bankrekening staat de 19-jarige Kylie op de tweede plaats. Dat heeft ze vooral te danken aan de realityshow: Keeping Up with the Kardashians.

Daarnaast zijn de samenwerkingen met merken zoals Pacsun, Topshop, Puma en Sinful Colors een winstvergroting geweest voor haar. Haar eigen merk Kylie Cosmetics is intussen haar grootste inkomen en heeft al een omzet van 7 cijfers lang.

Extra geld komt uit de populaire Kylie Jenner-applicatie en het Kendall & Kylie-spel.

Kendall Jenner

Op derde plaats staat één van de best betaalde modellen van het moment, Kendall. Zij had vorig jaar ongeveer 15,5 miljoen euro op haar naam staan.

De 21-jarige verdient naast haar modelwerk uiteraard ook centen door de realityshow en het Kendal & Kylie-spel.

Khloe Kardashian

Met ongeveer 13,5 miljoen euro staat Khloe op de vierde plaats van de familie. Ook al is haar Kocktails with Khloe-show geannuleerd, is de winst van de diva toch toegenomen. Dankzij enkele ondernemingen zoals Good American jeans, een boek en veel gesponsorde posts verhoogde ze de cijfers op haar bankrekening.

Gesponsorde artikelen