Een nieuwe trend of gaat dit erover? Een doorzichtige, pastelkleurige kanten outfit … voor mannen

Een nieuwe trend of gaat dit erover? Een doorzichtige, pastelkleurige kanten outfit … voor mannen

De nieuwe modetrends vliegen ons de laatste maanden om de oren. De ene nog gewaagder, of voor sommige lachwekkender, dan de andere. Telkens denk je dat het niet nog erger kan worden … en telkens ben je mis. En ook deze nieuwe trend zal je er ofwel meteen fantastisch vinden of je in lachen doen uitbarsten: een doorzichtige, pastelkleurige kanten outfit … voor mannen. 

Het kledingmerk Hologram City staat bekend om z’n gewaagde kledij, maar nu gaan ze toch wel heel ver. Zij ontwierpen voor de videoclip van de Amerikaanse rapper Cazwell een wel heel speciale outfit. Wat dacht je van doorzichtige pastelkleurige broeken en hemden? Lijkt perfect bij Hologram City te passen toch? Gewaagd, maar in een videoclip mogen de vrouwen er sexy uitzien. Ware het niet dat het hier niet om vrouwenkledij gaat. De kanten broekjes en hemden zijn gemaakt voor mannen.

Rapper Cazwell toonde zelf de outfits op z’n Instagram. “Yup. Kant zal in zijn deze zomer”, staat er te lezen. Al was niet iedereen even enthousiast. De reacties varieerden van “fabulous” naar “a whole new level” tot “lmao, this is a damn mess“. Wat denken jullie? Gaan we dit ook in België zien verschijnen?

Gesponsorde artikelen