Een plaatje zegt meer dan 1000 woorden

Geschreven met branded content van V-render.be.

Als architect mag je inschrijven op een mooi project. Tot zover niets aan de hand. Maar dan moet je de ideeën achter je inschrijving gaan verduidelijken. Dat wordt een heel verhaal. En dan is het nog maar de vraag of de gedachte erachter goed overkomt. Vaak is de taalvaardigheid bij de ontvanger van je inschrijving van een ander niveau dan je verwacht. 

Wij van V-render hebben daarvoor een passende oplossing. Met onze 3D visualisatie komt het nieuwe project voor de opdrachtgever een beetje tot leven. 

Jij hoeft het plan alleen nog maar te verkopen; ingewikkelde teksten over de unieke conceptuele vorm kunnen achterwege blijven. Het renderen en plaatje zegt meer dan 1000 woorden. 

Zo gaat het in zijn werk

De eerste stap is het plannen van een (vrijblijvende) afspraak. Na dat eerste gesprek weten wij van jou wat je behoeften zijn en krijg je van ons een terugkoppeling over de mogelijkheden. Want daar gaan het natuurlijk om. Zorgen dat jij je doel bereikt en dat nieuwe project mag gaan uitvoeren. 

In het vervolg van het project zijn er nog tal van andere opties die wij kunnen gebruiken om je te helpen. 

Iedere tussenstap van het project biedt de mogelijkheid tot visuele ondersteuning – zelfs de begroting wordt dan een stuk gemakkelijker te begrijpen en plezieriger leesbaar. 

Niet alleen voor architectuur

Hoewel wij natuurlijk graag architectuur en andere bouwkundige opdrachten aanpakken, zijn wij ook actief op andere gebieden. Denk maar eens aan de ontwikkeling en inrichting van tuinen, het visualiseren van verkoop- of lobbyplannen en het uitwerken van de nieuwe stijl voor een professioneel voetbalteam – als er een nieuwe sponsor komt bijvoorbeeld. 

Vertel ons je uitdagingen, wij komen met passende visuele oplossingen. 

Meer
Lees meer...