Een platencontract voor de steracteurs? Michiel De Meyer lost alvast zijn eerste single: ‘Schouder’

Een platencontract voor de steracteurs? Michiel De Meyer lost alvast zijn eerste single: ‘Schouder’

Een perfect parcours afgelegd en al een musicalrol in ‘De Kleine Zeemeermin’ te pakken: Vlaanderen vraagt zich af of ‘Steracteur Sterartiest’-winnaar Michiel De Meyer ook een platencontract mocht tekenen. Daar hebben we heuglijk nieuws over: de eerste single is alvast klaar en het is een Nederlandstalig nummer geworden. 

Wordt Michiel De Meyer de nieuwe Stan Van Samang? Ook in het vierde seizoen van Steracteur Sterartiest is dat dé vraag die op iedereens lippen brandt. In het eerste seizoen van het programma kwam Van Samang als onverhoopt toptalent uit de wedstrijd, met een zangcarrière die zijn acteerprestaties in het niets deed verdwijnen als gevolg. (Hoewel wij Kevin uit Wittekerke natuurlijk voor altijd in ons hart dragen.)

Platencontract

Maar krijgen de acteurs uit deze versie ook een platencontract en carrière? Michiel De Meyer mag alvast een single uitbrengen, en dat heeft hij intussen gedaan. Schouder heet de plaat, en je kan hem hier downloaden.

Met de Nederlandstalige plaat volgt Michiel duidelijk ook zijn passie én de raad van de jury die hem eerder in het Nederlands zag zingen. Toch hebben wij ook genoten van zijn Piano Man die hij in de eerste én laatste aflevering van Steracteur Sterartiest ten berde bracht. Weten jullie nog?

Zijn eigen single is helemaal ander werk, maar daarom niet minder leuk. Of er ook een album komt, dat hangt af van hoe het met deze single gaat, klinkt het bij de VRT. Schouder werd uitgebracht bij CNR Music Belgium, die ook De Romeo’s, Dimitri Vegas & Like Mike en Regi onder hun hoede hebben. Michiel verkeert dus in goed gezelschap.

Hier kan je alvast een clipje bekijken van Michiel die Schouder zingt. Een officiële videoclip is er nog niet.

Gesponsorde artikelen