Eén proseccofles van 6 liter? Je kan ze binnenkort in Aldi kopen

Eén proseccofles van 6 liter? Je kan ze binnenkort in Aldi kopen

Wil jij je beperken tot één fles wijn per avond maar heb je nu toevallig al je vriendinnen uitgenodigd? Geen probleem: Aldi brengt binnenkort een fles prosecco op de markt die maar liefst zes liter van het goedje bevat.

Ken je de walk of shame? Niet diegene waarbij je de ochtend na je one night stand de deur uit probeert te geraken zonder dat de huisgenoten het merken, maar die waarbij je je flessen buitenzet voor de vuilnisophaling. Na een feestje kan dat behoorlijk genant worden. Maar daar is binnenkort een oplossing voor.

Geen zin in wijn? Ze hebben ook gin die van kleur verandert!

Zes liter

Want bij Aldi willen ze niet dat je liefde voor prosecco tot taferelen leidt waarbij jij je moet schamen, dus hebben ze binnenkort een fles in de winkel waar maar liefst zes liter prosecco in kan. Voor de gelegenheden waarbij 0,75 liter gewoon niet volstaat, of voor wanneer je een onverwacht feestje hebt.

De mogelijkheden voor de fles zijn eindeloos, zo kan je jezelf wijsmaken dat er niets aan de hand is als je één fles per avond leegdrinkt. Al zouden we dat, puur financieel gesproken, toch niet aanraden: één fles kost wel 89 euro.

Heel goedkoop

Dat klinkt veel, maar de ‘Metsulah’ vult wel maar liefst 64 gewone proseccoglazen. Dat wil zeggen dat je voor één glas ook maar 1.40 euro betaalt. Dan valt 90 euro per fles toch best mee, zeker als je weet dat de prijs van sommige flessen wijn het duizendvoud kan zijn.

De wijn is vanaf 14 november verkrijgbaar.

Zin in een glaasje, maar geen zin om buiten te komen? Bol verkoopt alcohol die gewoon thuisgeleverd wordt!

Gesponsorde artikelen