Eén zendt benefietconcert van Ariana Grande, Justin Bieber, Coldplay en vele anderen in Manchester integraal uit

Eén zendt benefietconcert van Ariana Grande, Justin Bieber, Coldplay en vele anderen in Manchester integraal uit

Het wordt een emotionele dag komende zondag in Manchester. Dan keert Ariana Grande terug naar de stad waar er een aanslag was met 22 doden na een optreden van haar. Ook andere artiesten zoals Coldplay, Justin Bieber, Katy Perry en vele anderen komen naar het benefietconcert dat live te zien zal zijn op de zender Eén.

Iets meer dan een week geleden werd Manchester opgeschrikt door een zelfmoordaanslag aan de uitgang van de Manchester Arena. In die concertzaal was juist een optreden van de jonge zangeres Ariana Grande afgelopen.

Al snel beloofde de zangeres dat ze terug zou komen naar Manchester voor een benefietconcert ten voordele van de slachtoffers en de vele gewonden van de aanslag. Zodanig onder de invloed door wat er gebeurd was, keerde Ariana Grande na de aanslag snel terug naar Florida. Ze vindt haar plotselinge vertrek na de tragedie nog steeds heel erg. Daarom hoopt ze dat haar fans haar zullen vergeven aanstaande zondag.

Het concert zal drie uur duren, heet One Love Manchester en lokt heel wat topartiesten naar de stad. Naast Ariana Grande komen ook Justin Bieber, Miley Cyrus, Katy Perry, Coldplay, Take That, Pharrel Williams en Niall Horan. Het concert is komende zondag 4 juni en zal integraal te zien zijn op Eén vanaf 22.30 uur.

Gesponsorde artikelen