Left Right
scrollTop top

Eén zendt ‘Throwback Thursday in het Sportpladijs’ uit op oudejaarsavond


Eén zendt ‘Throwback Thursday in het Sportpladijs’ uit op oudejaarsavond

De ‘Throwback Thursday in het Sportpladijs’-shows van Ketnet zijn volop bezig, maar de VRT heeft goed nieuws voor wie geen tickets kon bemachtigen voor de populaire optredens. Op oudejaarsavond zenden ze namelijk de volledig show uit op Eén. Dus kan wie er niet bij kon zijn de show toch zien, of wie er wel bij was de avond nog eens herbeleven. 

Je kan er deze week niet omheen: jeugdzender Ketnet blaast vandaag 20 kaarsjes uit en dat wordt uitgebreid gevierd. Afleveringen van legendarische Ketnetreeksen zijn te zien op VRT NU en uiteraard zijn er de ‘Throwback Thursday in het Sportpladijs‘-shows in het Antwerpse Sportpaleis. Op deze shows geven Samson en Gert, Spring, W817 en enkele deelnemers aan Junior Eurosong het beste van zichzelf voor telkens 17.000 enthousiaste Ketnetfans van het eerste uur. En er is goed nieuws voor wie er niet bij kon zijn. Want de shows zullen uitgezonden worden op Eén.

“We moesten iets terug doen”

“We wisten wel dat Ketnet een rol heeft gespeeld in het leven van de twintigers van vandaag. Maar dat Ketnet zó in hun hart zit, dat heeft ons heel erg verrast en geraakt”, laat Maarten Janssen, netmanager van Ketnet, weten. “Door hén is onze twintigste verjaardag een feest geworden dat al onze verwachtingen overtroffen heeft en dat we niet snel zullen vergeten.”

Door de gigantische populariteit van de ‘Throwback Thursday in het Sportpladijs’ heeft de VRT nu beslist om de show ook uit te zenden op oudejaarsavond. “Toen we woensdag een volledig Sportpaleis zo oprecht en enthousiast zagen meefeesten met onze verjaardag, vonden we dat we iets terug moesten doen. We hebben dan ook een cadeautje voor de Ketnet-fans van het eerste uur. Op oudejaarsavond zendt Eén de ‘Throwback Thursday’-show uit zodat nóg meer fans kunnen genieten van hun jeugdidolen.”


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  61.636.609
 • Aantal
  doden
  1.442.572
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  570.829
 • Aantal
  doden
  16.339