Eerste aflevering ‘Extreme Makeover Vlaanderen’ zorgt meteen voor tranen: Bekijk hier de eerste beelden

Extreme Makeover Vlaanderen komt er bijna aan! In het programma slaan verschillende mensen de handen in elkaar om één bepaald koppel hun droomhuis te schenken. De show is afgeleid van een Amerikaans programma dat al jarenlang bekend is en dat vroeger ook bij ons op televisie te zien was. Ondertussen is de show aan zijn tweede seizoen toe.

In Extreme Makeover Vlaanderen op Play4 krijgen families de verrassing van hun leven. Hun huis wordt namelijk, met behulp van vrienden, familie, vreemden én James Cooke, opnieuw ingericht en opgeknapt. De families in kwestie hebben vaak ook opvallende en emotionele verhalen. Dat is ook in de eerste aflevering van het tweede seizoen het geval. Daarin zien we Jean Pierre en zijn familie.

Extreme Makeover

Het is bijna weer tijd voor de iconische zin “Move de bus!” op de televisie. Vanaf deze week, donderdag 7 september, is Extreme Makeover Vlaanderen namelijk terug. Daarin gaat presentator James Cooke op bezoek bij gezinnen waarvan het huis aan een grondige opknapbeurt toe is. Vaak gaat het over gezinnen die een duwtje in de rug kunnen gebruiken omdat ze zelf niet het geld of de mogelijkheid hebben om hun huis onder handen te nemen.

Ook dit seizoen zullen we een aantal hartverwarmende verhalen te zien krijgen. In de eerste aflevering gaat het team op bezoek bij de familie van Jean Pierre. Hij heeft nierkanker waardoor hij de renovatie van zijn huis niet op eigen kracht kan verder zetten.

Jean Pierre en Sharon

De grote droom van Jean Pierre is om een goede thuis te kunnen achterlaten voor zijn vrouw en kinderen. Hij leerde zijn vrouw Sharon kennen op Cyprus. De vonk sloeg ondanks het leeftijdsverschil meteen over en intussen hebben ze samen drie kinderen: Bryan, Aaron en Chloe. 

Samen met Anneke, Dieter en nieuw gezicht Tom ontmoet James in de eerste aflevering onder meer Melissa en Kim, buren en intussen beste vrienden van Jean Pierre en Sharon. Het zijn zij die hen inschreven voor het programma. Samen met hen en nog een groot aantal familie en vrienden probeert James het huis om te toveren tot een droomhuis voor het gezin.

Extreme Makeover Vlaanderen is vanaf 7 september elke donderdag om 21 uur te zien op Play4.

Meer
Lees meer...