Eerste afvaller De Mol doet verrassende bekentenis: “Cathy is echt een superwijf!”

Eerste afvaller De Mol doet verrassende bekentenis: “Cathy is echt een superwijf!”

OMG. Hartslag op 200 en zweetdruppels all over the place, want de tweede aflevering van De Mol zorgde opnieuw voor enkele verrassingen. Hoe vredelievend de zoektocht naar de verrader vorige week nog eindigde met de tweede kans voor Ruth, zo wreed werd het vandaag. Niet één maar twee deelnemers moesten De Mol verlaten. Wij kregen Ruth voor onze newmonkey-camera, en dít had ze te vertellen over haar exit: 

Ook voor Marc zit het avontuur van De Mol erop. Als buschauffer zit hij momenteel in betere skioorden, waardoor hij in tegenstelling tot Ruth geen IRL-reactie kon geven. Voor een Skype-gesprek kon hij zich gelukkig wél vrijmaken, vlak voor zijn bezoekje aan de (sorry, TMI …) Oostenrijkse sauna: “Ik vond het fantastisch dat ik dit heb meegemaakt en ik vond het echt super dat ik erbij was.”

“Veel te fanatiek”

Niks dan lof dus over het programma, maar als Marc één minpuntje mag geven, moet hem toch iets van het hart: “Ik heb voor mijn vertrek ook de afleveringen van vroeger teruggezien, en daar zaten ze te zingen, moppen te tappen en plezier te maken. Dat viel toch een beetje tegen. Op de vrije momenten werd er op het waanzinnge af geschreven in het molboekje. Daar was ik niet helemaal blij mee.”

Niet dat Marc zijn theorieën volledig achterwege liet: “Ik was daar ook mee bezig, maar ik zonderde mij daarvoor af, op mijn kamer of op het toilet of zo.”

Dubbel gevoel over exit Ruth

Wie van hem De Mol mag winnen? Daar is hij heel duidelijk over: “Hanne of Stijn, maar ik vrees dat Cathy gaat winnen. Ik hoop van niet eerlijk gezegd, want ik vind haar een beetje te fanatiek.” Ook over zijn “nee” op de mogelijke terugkeer van Ruth week Marc nog even uit: “Ja, ik heb er wel een beetje spijt van omdat ik haar graag beter had leren kennen. Maar dat is dubbel, want ik wist ook dat ik mijn eigen kansen zou verkleinen mocht zij terugkomen.”

Anyway, of Marc al dan niet gelijk heeft, komen we op 21 maart te weten, want dan is het de grote finale van De Mol.

Hanne of Stijn mogen van mij winnen, maar ik vrees dat Cathy zal winnen – Marc

VIER
VIER

Ik had Ruth wel graag beter leren kennen – Marc

vier

Gesponsorde artikelen