Eerste angstaanjagende trailer voor ‘Us’, de nieuwe film van ‘Get Out’-regisseur Jordan Peele, gereleased

Eerste angstaanjagende trailer voor ‘Us’, de nieuwe film van ‘Get Out’-regisseur Jordan Peele, gereleased

‘Us’, de nieuwe film van Oscarwinnaar Jordan Peele, heeft z’n eerste (angstaanjagende) trailer. En die leert ons meteen waar de film over gaat. “We zijn onze eigen ergste vijand”, stelde regisseur Peele al een tijdje geleden, en dat heeft hij wel heel letterlijk genomen!

Voor z’n regisseursdebuut pakte acteur en komiek Jordan Peele (die ook een stemmetje zal vertolken in Toy Story 4) uit met een ware horrorfilm: Get Out. De film groeide meteen uit tot een enorm succes. Get Out was zo niet alleen een box office-hit, het leverde Peele, naast nominaties voor Best Picture en Best Director, de Oscar voor Best Original Screenplay op.

We’re our own worst enemy

Maar Get Out dateert ondertussen al van begin 2017, en dus was het wachten op nieuw werk van Peele. Begin februari van dit jaar loste hij voor de eerste keer dat er een nieuwe film zat aan te komen, getiteld Us, maar het duurde tot kerstdag voor we een trailer te zien kregen. En die trailer leert al een pak over het verhaal van de film.

De trailer begint met een familie (met Black Panther-sterren Winston Duke en Lupita Nyong’o als vader en moeder) die op vakantie vertrekt. Wanneer het gezinnetje rustig in hun strandhuis zit, zien ze plots vier mysterieuze figuren op hun oprit staan. Maar pas komt dé twist van Us: de vier figuren zijn geen vreemdelingen voor het gezin, ze zijn het zelf.

Peele loste eerder al dat de film zou gaan over dat “we onze eigen ergste vijand zijn”, en dat heeft hij dus wel heel letterlijk genomen. Want het gezin krijgt een monsterachtige versie van zichzelf voorgeschoteld. En, zoals het een echte horrorfilm betaamt, zijn die natuurlijk uit op bloed: “They won’t stop until they kill us … or we kill them.”

Bekijk hieronder de angstaanjagende trailer voor Us:

Us zal in de cinema te zien zijn vanaf 15 maart 2019!

Gesponsorde artikelen